Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Жълт код за жега в Бургас и още 7 области

Жълт код за жега в Бургас и още 7 области

До обяд над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа вятър от юг-югозапад, който ще се усили и ориентира от северозапад в следобедните часове. По-късно през деня облачността ще се усили и на места ще превали и прегърми.

Жега до 37-38 градуса очакват синоптиците днес в 8 български области, предават от НИМХ към БАН. Жълт код за опасни горещини е обявен в Бургас, Варна, Добрич, Ямбол, Сливен, Стара Загора, Хасково и Кърджали. Още единадесет области са обагрени в жълто, но предупреждението е за силни ветрове. До края на деня, обаче, дъждът ще свали температурите и ще започне първото захлаждане за септември.

Вятър със скорост до 17-19 м./сек. и пулсации до 22-24 м./сек. се очаква в Шумен, Силистра, Разград, Търговище, Русе, Велико Търново, Плевен, Ловеч, Враца, Монтана, Видин. В тези области максималните температури ще варират от 25 до 35 градуса.

До обяд над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа вятър от юг-югозапад, който ще се усили и ориентира от северозапад в следобедните часове. По-късно през деня облачността ще се усили и на места ще превали и прегърми. Край морския бряг дъждът ще продължи и в понеделник.

Край морския бряг термометрите ще отчетат максимум от 33-35 градуса. Във вътрешността на Бургаска област се очаква живакът да достигне до 37 градуса. Чувствително ще се понижат температурите утре. В цялата страна термометрите ще отчетат между 22 и 28 градуса, в Бургас - около 25.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега