Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Зов за помощ: 28-годишната Цветелина се нуждае от средства за спешна бъбречна трансплантация

Зов за помощ: 28-годишната Цветелина се нуждае от средства за спешна бъбречна трансплантация

Цветелина Мильова, родом съм от град Враца, но от почти 10 години живее в Пловдив. Със захарен диабет е от много години, но сега се сблъсква с нещо много по-коварно, с бъбречна недостатъчност.

28-годишна жена има нужда от средства за бъбречна трансплантация в чужбина. Цветелина Мильова, родом съм от град Враца, но от почти 10 години живее в Пловдив. Със захарен диабет е от много години, но сега се сблъсква с нещо много по-коварно, с бъбречна недостатъчност. 

"Незнам от къде да започна.. може би е редно да е от малко по-далеч, защото това, което се случи тогава има общо с това, което ми се случва сега. Преди няколко години бях бременна, но за жалост, получих прееклампсия и се наложи да родя малко по-рано от очакваното... Но за ужас на мен и съпруга ми, нашето бебче не остана с нас на този свят много време... Бяхме съкрушени от случилото се, но продължихме напред. Изправихме се някак, заедно, двамата, до момента, когато трябваше да се боря за живота си...но се преборих! Оперираха ме по спешност от перитонит, 3 седмици по-късно бях добре, жива, здрава...Мислех, че всичко е добре, когато един ден казах на съпруга си: Чудя се какво ли още може да ми се случи? Толкова много болка съм преживяла... Само ако знаех, че за мен е отредено още едно изпитание... От известно време съм диагностицирана с бъбречна недостатъчност... Опитахме се последната година да вкараме в някакви нормални граници показателите ми, но не се получава. И така стигнахме до решението за бъбречна трансплантация в Турция. Това е единствения ми шанс за живот... За нормален живот", споделя Цветелина.

Трансплантацията ще се извърши в болница Florence Nightingale, Истанбул. Сумата от 22 500 евро е непосилна за семейството. Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut - ТУК!

Дарителска сметка в УниКредит Булбанк
Цветелина Гоцева Мильова
IBAN: BG42 UNCR 7000 1525 2586 45
BIC ( SWIFT ) код: UNCRBGSF
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега