Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Зов за помощ! 39-годишен бургазлия се нуждае спешно от средства за лечение в чужбина!

Зов за помощ! 39-годишен бургазлия се нуждае спешно от средства за лечение в чужбина!

Както всеки млад човек, така и Ненко не обръща внимание на дребни здравословни проблеми. Ангажиран от ежедневни задължения и отговорности към семейство и работа пренебрегва първите симптоми, които се появяват преди години.

39-годишният Ненко Михов от Бургас е с диагноза тумор на гръбнака и се нуждае спешно от средства за лечение в чужбина. Въпреки тежката диагноза, Ненко продължава да работи като международен шофьор. 

Както всеки млад човек, така и Ненко не обръща внимание на дребни здравословни проблеми. Ангажиран от ежедневни задължения и отговорности към семейство и работа пренебрегва първите симптоми, които се появяват преди години. След като болките в корема зачестяват и стават по-силни се обръща към личният си лекар, след това към специалисти в Бургас. 

Февруари 2022г. се извършва операция в коремната област за поставяне на платно. По време на операцията хирургът забелязва възпаление на дебелото черво. След възстановяване след операцията, следва нов прием в болница за извършване на ехография на коремни органи. Установява се наличие на две хипоехогенни зони, притежаващи характеристиките на хемангеом. Фиброколоноскопия е извършена частично, поради препятстващо преминава на апарата. Направено е ЯМР и е насочен към неврохирург. Последващи прегледи са направени в София. 

Преди година и половина му е направена операция в Университетската Многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина "Н. И. Пирогов". Тя се оказва неуспешна. Туморът продължава да расте и в момента е достигнал размери от 15 см. Той притиска пикочния мехур и бъбреците и затруднява ежедневните дейности на Ненко. 

Декември 2022 прави консултация с хирург от Токуда, който прави прегледи в Бургас. Прави се томографско изследване. Резултатите не са добри. Докторът го насочва за консултация с друг специалист. Прегледите - в Бургас, след това в София, се проточват с месеци, и за това мъжът се насочва за преглед в Турция. След преглед и изследвания уведомяват Ненко и семейството му, че има надежда, но е закъснял твърде много. Уточняват сумата за операция и в Турция имат готовност да насрочат операция след като успеят да съберат необходимите средства.

Лекари в болница в Чорлу, му дават надежда, че могат да го излекуват чрез сложна операция. Тя обаче ще струва 40 000 евро, които са непосилни за семейството на бургазлията. Кампанията за набирането на средства за лечението в Турция започва в навечерието на Възкресение Христово. В храм "Свети Пимен Зографски" в Крайморие има поставена кутия за дарения на средства. Колкото по-бързо се събере цялата сума, толкова по-бързо ще бъде извършена и операцията.Кутия за събиране на средства ще бъдат поставени в магазина срещу Славейковото пазарче в Бургас и в магазина до блок 145 в бургаския комплекс "П. Р. Славейков".

Всеки, който може и има желание да дари средства може да го направи и по банков път: 
IBAN: BG50STSA93000029832122
За лечение на Ненко Михов 

С дебитна карта, чрез PayPal или Revolut - ТУК!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега