Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ЗОВ ЗА ПОМОЩ! 5-годишният Георги се нуждае спешно от средства за лечение

ЗОВ ЗА ПОМОЩ! 5-годишният Георги се нуждае спешно от средства за лечение

Малчуганът страда от рядко заболяване - болест на Хиршпрунг. Това е заболяване, при което се засяга дебелото черво. То е вродено и се дължи на загуба на нервни клетки в част или цялото дебело черво.

Георги Стоянов е на 5 години и има спешна нужда от нашата помощ. Малчуганът страда от рядко заболяване - болест на Хиршпрунг. Това е заболяване, при което се засяга дебелото черво. То е вродено и се дължи на загуба на нервни клетки в част или цялото дебело черво. 

Лечение предлагат в Турция, но излишно време за губене няма. Необходимата сума само за първата операция е 15 000 евро, а за цялото лечение е в пъти по-висока.  Това са непосилни средства за семейството на Георги. 

"Изписани са му медикаменти, но не можем да разчитаме на тях. Операцията трябва да се състои възможно в най-скоро време! Насрочена е датата и часът на операцията - 15.08.2022 г. в 8.30 ч. Можете да си представите колко належащо и важно е да се случат нещата бързо!", споделят близки на детето в страницата "Заедно за Георги".

На 30 юли в родния му град Варна ще се проведе благотворителен концерт с участието на Балкан Фолк Фест, в Зала 1 на Фестивален и конгресен център. Входът за събитието е свободен, но всеки може даде своя малък принос в битката за оздравяване на детето, като за целта ще бъдат поставени благотворителни кутии. Всеки, който има желание и възможност, може да помогне на следната сметка:

***Дарителска сметка в банка ДСК с 
 IBAN:BG03STSA93000029009050
BIC:STSABGSF
С титуляр Георги Стоянов Стоянов

***PayPall: silviaronkova4@gmail.com
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега