Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ЗОВ ЗА ПОМОЩ! Още 100 000 евро са нужни за лечението на млад бургазлия в чужбина!

ЗОВ ЗА ПОМОЩ! Още 100 000 евро са нужни за лечението на млад бургазлия в чужбина!

Припомняме, че повече от 4 години младият мъж се бори с коварното заболяване хронична миелоидна левкемия. Иван е семеен и има малка дъщеричка. След поредното влошаване, единственият шанс е трансплантация!

Вече има яснота за нужната сума за лечението на 36-годишния Иван Мандаджиев от Бургас в чужбина. Окончателната оферта е на стойност 290 000 евро.  До момента в кампанията са събрани (в банковата сметка, Revolut и PayPal) 87 865.63 евро. Семейството на Иван също има спестявания, които са предназначени изцяло за неговото лечение. Те са на обща стойност 100 000 евро. Сумата, която не достига, за да се покрие целия курс на лечение и долечение е в размер на 100 000 евро.  

Припомняме, че повече от 4 години младият мъж  се бори с коварното заболяване хронична миелоидна левкемия. Иван е семеен и има малка дъщеричка. След поредното влошаване, единственият шанс е трансплантация!  

Лечението е скъпоструващо, но решението на младото семейство е същата да се направи в Германия.  Решили са да приключат с експериментите в България. Разбират, че ще е трудно, но когато човек иска силно е по-лесно, когато много хора познати и непознати протегнат ръка става още по-лесно!  Нека направим така, че това младо семейство да има бъдеще и усмивките никога не слизат от прекрасните им лица и най-вече от това на малката им дъщеричка!  Нека се обединим около идеята и с общи усилия дадем шанс за живот на този млад баща и съпруг!  

Иван е в Германия и се влияе много добре от назначената му медикаментозна терапия. За съжаление, според немските лекари сестрата на Иван не е най-подходящия донор за него и шансовете трансплантацията да е успешна с донор от Световната банка са доста по-големи.  

Всеки, който може и има желание да дари средства може да го направи по следния начин:

Дарителска сметка:
Банка ДСКBIC:  STSABGSF
Iban:BG83STSA93000029976834
За лечението на Иван Мандаджиев

PayPal: @IvanMandadzhiev 

Revolut: @ivanke192
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега