Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ЗОВ ЗА ПОМОЩ! Велинка се нуждае спешно от средства за лечение

Туморът продължава да расте и положението е изключително сериозно
ЗОВ ЗА ПОМОЩ! Велинка се нуждае спешно от средства за лечение

Към днешна дата лекарите отчитат, че туморът продължава да расте и положението е изключително сериозно. Това сподели в социалната мрежа майката на Велинка - Владислава Демерджиева.

Велина Стефанова е едва на два месеца, когато ѝ поставят диагноза вътрешна хидроцефалия. Малко след като специалистите ѝ поставят шънт, за да овладеят заболяването, последвалите изследвания показват туморно образувание в мозъка ѝ. Лекарите у нас вдигнали ръце и посъветвали семейството на Велина да търси помощ в чужбина. И така вече 6 години Велинка преминава през операции, химиотерапии, лъчетерапии, рехабилитации и др. 

Към днешна дата лекарите отчитат, че туморът продължава да расте и положението е изключително сериозно. Това сподели в социалната мрежа майката на Велинка - Владислава Демерджиева. Ето какво написа още тя:

Скъпи наши приятели, дарители, мило семейство, 
Пиша тези редове със сълзи на очи и с огромен страх за утрешния ден. Излезе резултатът от последния резонанс на Велинка, но тъй като разчетът не беше категоричен, изчаках да се видим с неврохирурга преди да пусна този пост. Вярвам, че тези от вас, които все още активно участват в кампанията на Велинка, биха искали и заслужават да знаят какво се случва с нея.

РАСТЕ!!! Туморът отново расте! Но не нагоре, при което да бъде възможна оперативна намеса, а към външната част на мозъчния ствол като допълнително раздува и деформира самия ствол. Положението е изключително сериозно и плашещо! Животът на Велинка е застрашен!!! Както вече споменах, операция на този етап е невъзможна. Всъщност още нямам идея какво е възможно..... Объркана съм, ужасена, изплашена ..... безсилна, обезверена и вече на ръба на силите си....Като допълнение към тежкото положение, откриха астигматизъм на Велинка и предписаха да носи очила, а днес разговаряхме и с невроложката по повод на новото ЕЕГ и тя ни каза, че отново се отчита епилептична активност в мозъка на Велинка..... 

Всичко се срина за един ден! Не знам какво ще се случи занапред. Не знам този път кой ще спаси живота на детенцето ми. Не знам каква терапия ще бъде назначена. Не знам и как ще се покрие каквато и да е терапия при сегашната наличност по дарителската сметка. Знам само, че бих дала живота си, за да живее Велинка. Като всяка майка, бих дала всичко, всичко, за да спася рожбата си. За съжаление обаче аз нямам нищо друго, освен двете си прекрасни дъщери. Нямам къщи и коли, които да продам, за да се лекува Велинка, нямам богати роднини, нито частен бизнес, нямам..... За това се налага да моля вас за помощ. Защото само вие и адекватна лекарска намеса, можете да дадете на детето ми най-ценното.... Живот!Умолявам ви, дарявайте Спасете Велинка.

Може да помогнете като закупите предмет в полза на Велинка от базара във фейсбук или като дарите сума по следните начини:

IBAN: BG26 BPBI 7942 4079 9204 01
BIG: BPBIBGSF
титуляр: Владислава Евгениева Демерджиева

PayPal: helpvelina2016@abv.bg



ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега