Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Зумба маратон тази вечер в Бургас

Зумба маратон тази вечер в Бургас

За първи път Община Бургас и Младежки културен център – Бургас организират поредица от разнообразни събития в периода от 12 до 16 август, посветени на днешния Международен ден на младежта.

За първи път Община Бургас и Младежки културен център – Бургас организират поредица от разнообразни събития в периода от 12 до 16 август, посветени на днешния Международен ден на младежта. Инициативата ще даде възможност на хора от всички възрасти, които не се занимават професионално с изкуство, да изразят своя талант в областта на музиката, танците, рисуването и да намерят своето място в културния календар на Община Бургас.

Днес от 18:00 часа в Борисовата градинка в град Бургас, хората ще могат да се забавляват и танцуват на Зумба маратон с лицензирания инструктор Аксиния Николова. Треньорката ще бъде на разположение около час на всички кандидати за Зумба денс парти и на всички, които обичат и вече спортуват и танцуват.

Зумба маниаците ще имат възможност и на 13 август /вторник/ от 18:00 часа отново в Борисовата градина да се включат повторно маратона. В разгара на слънчевото лято и веселото настроение, организаторите са решили празникът да продължи  на 14 август /сряда/ в 21:00 часа на алеята пред монумента „Пантеон” в Морската градина в град Бургас. Там бургазлии и гостите на града на открито ще имат възможността на специално обособена сцена да попеят на караоке като да дадат израз на своя певчески талант и артистизъм. Друг акцент в програмата ще бъде талантът за рисуване.

На 14 август /сряда/ от 18:00 часа в Борисовата градинка ще се открие изложба на тема: „Аз обичам да рисувам“. Идеята на това събитие е че всеки, който може и обича да рисува, може да донесе своята рисунка в Младежки културен център –Бургас, ул. „Гладстон“ 39, и така тя да бъде показана на изложбата.

Поредицата от събития продължава и на 15 август /четвъртък/ на улица „Богориди” в близост до часовника, където специално обособени шатри ще се превърнат в своеобразни работилници на приложното изкуство. Хората ще могат да покажат какво майсторят с различни материали, които ги представят като нестандартни творци.

Освен всичко това на 16 август от 10:00 часа в Зала № 1 на Младежки културен център, ул. „Гладстон” № 39, ще се проведе дискусионен форум с представители на неправителствените организации, читалища и студентски съвети в региона. Целта на форума ще е да се разгледат приоритетите и целите на План за младежта за 2013 година на Община Бургас.

Активното участие ще бъде особено ценен принос в общите усилия за развитие на младежките дейности и инициативи през годината, както и за съвместни инициативи за популяризиране правата на всеки един от нас като граждани на Европейския съюз в обявената за „Европейска година на гражданите 2013”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега