Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Жужу с 45 минути игра при победа на Алжир

Жужу с 45 минути игра при победа на Алжир

Алжирското попълнение в състава на „Черноморец-Бургас” Жугурта Хамрун - Жужу игра едно полувреме за националния отбор на Алжир до 23 години. Младият талант допринесе за победата на своята страна, която се наложи с 2:0 над Южна Африка в приятелска среща.

Алжирското попълнение в състава на „Черноморец-Бургас” Жугурта Хамрун - Жужу игра едно полувреме за националния отбор на Алжир до 23 години. Младият талант допринесе за победата на своята страна, която се наложи с 2:0 над Южна Африка в приятелска среща. След влизането си в игра през второто полувреме, Жужу значително раздвижи играта на своите съотборници, които съумяха да отбележат 2 гола и да стигнат до победата.

След завръщането си в Бургас алжирецът с френски паспорт сподели пред клубния сайт на „акулите”, че въпреки само едното изиграно полувреме, е оставил добри впечатления с играта си. Доказателство за това е поканата, която е получил за предстоящата квалификация за Олимпийските игри в Лондон през следващата година.

Отборът на Алжир до 23 годии е в група с тимовете на Сенегал, Мароко и Нигерия. Въпреки насъбралото му се пътуване тези дни, Жужу се завърна в добра кондиция и сега се подготвя със своите съотборници от „Черноморец-Бургас” за предстоящото гостуване на столичния „Локомотив”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега