Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Зверско убийство в столицата, мъж уби бившата си жена и я ограби

Зверско убийство в столицата, мъж уби бившата си жена и я ограби

65-годишна жена е била жестоко убита в апартамент в столичния квартал "Надежда", съобщи МВР.

65-годишна жена е била жестоко убита в апартамент в столичния квартал "Надежда", съобщи МВР. Снощи около 21.00 часа дъщерята на убитата жена открила трупа на майка си на терасата на апартамента и веднага подала сигнал в полицията.

На място били изпратени полицейски екипи. По време на огледа по тялото на жената били установени следи от насилие. Пред униформените дъщерята на жертвата разказала, че вчера сутринта тръгнала за работа и оставила у дома майка си и баща си, които били разведени.

Около обяд позвънила на домашния телефон, но майка й не отговорила, а мобилният й бил изключен. Прибирайки се, заедно с приятеля си, установила, че входната врата е заключена, а когато двамата влезли в жилището, забелязали липсата на ключове, бижута и други вещи. Притеснени започнали да търсят майка й, след като открили тялото, звъннали веднага на спешния телефон.

Криминалистите предположили, че най-вероятният извършител на убийството е бившият съпруг - 64-годишният Д.И. и започнали да го издирват. Полицаите се насочили към жилище на бул. „Мария Луиза”, където би могъл да се укрива. Районът бил блокиран от полицаи, а екип от криминалисти предприели проверка на адреса. Когато полицаите позвънили на вратата и се представили, Д.И. отказал да отвори и заявил, че ще се самоубие.

Служителите реагирали светкавично и го убедили да отключи. Когато влезли вътре, мъжът предупредил, че ако се приближат към него, ще посегне на живота си с нож. В продължение на десет минути полицаите преговаряли и накрая го убедили да се откаже от намеренията си и да хвърлил ножа далеч от себе си. Пред разследващият екип задържаният направил пълни самопризнания за извършеното престъпление.

Установени са и заложните къщи, където Д.И. заложил откраднатите от апартамента вещи. Оказало се, че мъжът има множество регистрации за различни криминални прояви – за притежание за акцизни стоки без бандерол, длъжностно присвояване, кражби, нанасяне на средна телесна повреда, уточняват от столичната полиция. Разследващият екип продължава работата по случая. Образувано е досъдебно производство. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега