Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

4-годишната Ади постави нов рекорд за най-млад участник в полумаратона "Атанасовско езеро"

4-годишната Ади постави нов рекорд за най-млад участник в полумаратона "Атанасовско езеро"

Тя участва заедно с баща си в дисциплината 21 км колоездене.

4-годишната Ади постави нов рекорд за най-млад участник в полумаратона "Атанасовско езеро". Тя участва заедно с баща си в дисциплината 21 км колоездене. Разкаляният терен в част от трасето не им позволи да изминат цялата дължина, но със сигурност малката участничка се представи изключително добре, изминавайки повече от 15 км с много добро време.

Спортното предизвикателство с екологична насоченост се проведе този уикенд, в чест на "имения ден" на природния резерват. В полумаратона се включиха 143 човека, които стартираха в три спортни дисциплини - 21 км бягане, 21 км колоездене и 8 км бягане. Най-многобройна бе групата на бегачите на 21 км - 62, следвани от тези на 8 км - 46 и колоездене 21 км - 35 участника. Най-опитен участник бе 76 годишния Коста Янков, който за поредна година участва в полумаратона.

И тази година имаше участие от цялата страна – Русе, Пловдив, Царево, Равадиново, Ямбол, Сливен, Добрич, Ст. Загора, Ахелой, Обзор, Шумен и др. Настроението на всички бе приповдигнато, имаше много млади участници – особено сред колоездачите и разнообразна програма за останалите.  18 човека се включиха в скоростното изкачване на стълбите за деца и възрастни от Моряшкия паметник долу до моста и обратно.

Полумаратонът се организира за четвърти път от сдружение "Зелена Странджа", Българска фондация Биоразнообразие и Община Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега