Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

5 години затвор за трафик на хероин

5 години затвор за трафик на хероин

Наказание пет години лишаване от свобода при първоначален общ режим в затворническо общежитие получи Гюнай Хълмиев и глоба в размер на 5 000 лева, след като бе признат за виновен в извършване на престъпление против митническия режим.

Наказаниепет години лишаване от свобода при първоначален общ режим в затворническообщежитие получи Гюнай Хълмиев и глоба в размер на 5 000 лева, след като бепризнат за виновен в извършване на престъпление против митническия режим.  

На 06.03.2015 год. на ГКПП – Малко Търново отРепублика Турция към Република България обвиняемият пренесъл през границата настраната девет пакета с високорисково наркотично вещество – хероин с общо тегло9 062.620 грама на обща стойност 815 635.80 лева, с лек автомобил „ФолксвагенГолф“, без надлежно разрешително по Закона за контрол върху наркотичнитевещества и прекурсорите и Наредбата за условията и реда за разрешаване надейностите по този закон. Пакетите хероин са били укрити в газовата бутилка наавтомобила.

Наказаниетое наложено с одобрено от Бургаския окръжен съд споразумение за решаване надосъдебно производство, образувано срещу Хълмиев. С постигнатото споразумение междуОкръжна прокуратура Бургас и неговия защитник, той се признава за виновен визвършеното престъпление и с подписа си декларира, че разбира последиците отприключване на делото по този ред, като влязла в сила присъда и се отказва от разглежданена делото по общия ред.

Съдебниятсъстав намери предложеното споразумение като непротиворечащо на закона и моралаи го одобри. Съдът прекрати наказателното производство срещу Хълмиев и потвърдиналожената спрямо него мярка за неотклонение задържане под стража до привежданена наказанието в изпълнение. Окръжен съд Бургас разпореди предметът напрестъплението да бъде унищожен, а автомобилът, послужил за извършване му дабъде отнет в полза на държавата. Актъте окончателен и неподлежи на обжалване.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега