Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

5 отбора победители в състезанието "Ти си Шефът"

5 отбора победители в състезанието "Ти си Шефът"

Рибните ястия, които приготвихте са истински шедьовър - като вкус и аранжировка, достойни са да бъдат част от менюто на ресторант със звезди "Мишлен". Затова всички 5 отбора, които участваха в състезанието "Ти си Шефът" са победители.


"Рибните ястия, които приготвихте са истински шедьовър - като вкус и аранжировка, достойни са да бъдат  част от менюто на ресторант със звезди "Мишлен". Затова всички 5 отбора, които участваха в състезанието "Ти си Шефът" са победители. Кулинарията е изкуство, а Бургас със своята морска кухня  е изключително вълнуващa кулинарна дестинация, развивайте я и вие, като млади, амбициозни и талантливи хора". Това заяви шеф  Иван Манчев на финала на невероятното кулинарно приключение в ресторант "Младост" в  ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров", в което взеха участие деца от социалните услуги и възпитаници на професионалната гимназия.


Кулинарното състезание бе организирано от  Министерството на труда и социалната политика като част от проекта "Мисията е възможна" на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", свързана с деинституционализацията на грижите за деца в България.В събитието  взеха участие заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова и заместник-кметът Йорданка Ананиева, които активно се включиха в работата на участниците  в състезанието.


В кухнята на ресторанта, децата работиха близо 2 часа, разделени в пет отбора по пет участника и един преподавател кулинар.Шеф Манчев следи отблизо целия работен процес и не скри удовлетворението си от професионалната  работа на екипите и нетрадиционният им подход към традиционни ястия.На финала отборите представиха  изискано сервирани рибни блюда, с възхитителен вкус и нестандартна аранжировка, поднесени в амфора от тиква или рибни кюфтенца, поднесени като кръгли раци.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега