Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

EVN: Ситуацията е нормализирана, без ток са само Резово и Синеморец

EVN: Ситуацията е нормализирана, без ток са само Резово и Синеморец

"Към момента ситуацията е нормализирана. Навсякъде в областта е възстановено електрозахранването. Изключение правят само Резово и Синеморец, които до този момент остават недостъпни за нашите екипи. На място има специалисти на дружеството. При първа възможност, когато се осигури достъп до тези населени места, техниците ни ще се погрижат за аварията". Това съобщи за "PoligrafF.net" Крум Косев от пресцентъра на електроразпределителното дружество.

"Към момента ситуацията е нормализирана. Навсякъде в областта е възстановено електрозахранването. Изключение правят само Резово и Синеморец, които до този момент остават недостъпни за нашите екипи заради наводнените и затворени пътища. На място има специалисти на дружеството. При първа възможност, когато се осигури достъп до тези населени места, техниците ни ще се погрижат за аварията". Това съобщи за PoligrafF.net Крум Косев от пресцентъра на електроразпределителното дружество EVN.

Той поясни, че са възможни локални аварии, които не са в следствие на бедственото положение и не са резултат от тежките метеорологични условия. Центровете на EVN приемат сигнали за авариите и работят по отстраняването им.

Междувременно, днес дружеството има планирани изключвания, свързани с профилактика и ремонтни дейности. Евентуално прекъсване или аномалии в електрозахранването се очакват в райони на Бургаските Минерални бани, село Зидарово, Средец, както и в селата Емона и Равда.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Ивайло
    03 авг 2023 13:04

    Булгаристан...

    0 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега