Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Mащабен шоу-спектакъл открива пясъчния фестивал тази вечер

Mащабен шоу-спектакъл открива пясъчния фестивал тази вечер

Аладин, Тинкърбел, Оловният войник, Арлекин, Червената шапчица и още куп любими приказни и анимационни герои ще видим като обитатели на пясъчния град в бургаския парк „Езеро“ днес от 21.00 часа.

Аладин, Тинкърбел, Оловният войник, Арлекин, Червената шапчица и още куп любими приказни и анимационни герои ще видим като обитатели на пясъчния град в бургаския парк „Езеро“ днес от 21.00 часа. Те са част от зрелищен и мащабен шоу-спектакъл, с който ще бъде открито тазгодишното 5-то издание на първия у нас Фестивал на пясъчните скулптури на тема „Вълшебен свят“.

Едноименният спектакъл е специално създаден за откриването на пясъчния атракцион, което ще бъде извършено в присъствието на кмета на Бургас Димитър Николов. Повече от 30 артисти ще излязат на 7 сцени, 6 от които разположени около самите пясъчни фигури, за да пресъздадат истински приказен свят.

Те ще се развихрят под звуците на музика от най-популярната опера на Жак Офенбах „Хофманови разкази” и „Аида” от Джузепе Верди. „Питър Пан“, „Оловният войник“, „Мулан“, „Аладин и вълшебната лампа“, „Червената шапчица“ и „Улица Сезам“ са само част от приказките, включени в грандиозния спектакъл.

Светлинно и огнено шоу, игра на сенки, приказни силуети и колаж на любими сцени от популярни анимационни и игрални филми ще видят още жителите и гостите на откриването, пред които 18-те фигури от пясък ще оживяват една по една. За незабравимото преживяване ще допринесат музикантите от духовия оркестър, артистите от Бургаския балет, момичетата от СКХГ „Черноморец“ и танцов клуб „Фрея”.

18 скулптори от 9 държави тази година сътвориха 18 фигури от 3 500 тона пясък с образите на любими детски герои. Оригиналните пясъчни произведения ще връщат спомените на малки и големи до 15 септември, а при хубаво време и до октомври месец.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега