Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Агенция по заетостта обяви 1 457 работни места за младежи от цялата страна

Агенция по заетостта обяви 1 457 работни места за младежи от цялата страна

Агенция по заетостта (АЗ) обяви 1 457 работни места за младежи от цялата страна по програма "Старт в кариерата". Позициите са заявени от централни ведомства, областни и общински администрации. Изискванията към кандидатите включват завършено висше образование и възраст до 29 ненавършени години (към 30.09.2014 година), както и да нямат трудов стаж по специалността.

Агенция по заетостта (АЗ) обяви 1 457 работни места за младежи от цялата страна по програма "Старт в кариерата". Позициите са заявени от централни ведомства, областни и общински администрации. Изискванията към кандидатите включват завършено висше образование и възраст до 29 ненавършени години (към 30.09.2014 година), както и да нямат трудов стаж по специалността.

Програмата "Старт в кариерата" дава възможност на младежите да натрупат трудов стаж и опит по своята специалност в рамките на 9 месеца. Програмата им осигурява месечно възнаграждение в размер на 400 лева, както и изплащане на социални и здравни осигуровки, допълнителни възнаграждения по Кодекса на труда, годишен платен отпуск и отпуск поради заболяване за сметка на работодателя.

Възможност да започнат трудовия си стаж в централни ведомства ще получат 547 младежи. В общинските администрации работните места са 799, а в областните управи – 111. Най-много от тях са за икономисти, юристи, архитекти, строителни инженери, специалисти в областта на компютърните системи и технологии, администрация и управление и др.

Желаещите могат да подават документи до 30 септември 2014 г. включително в бюрото по труда, в което са регистрирани като безработни или заети. Пълния списък на обявените работни места, както и условията и необходимите документи за кандидатстване, са публикувани в страницата на АЗ и са на разположение на кандидатите във всички бюра по труда в цялата страна. 

„Старт в кариерата” се реализира за 13-та поредна година. Общо 10 323 младежи са участвали в програмата от 2002 до 2013 г., като около 50% от тях са останали на работа в публичната администрация или са си намерили работа при друг работодател вследствие на придобития професионален опит.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега