Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Албена Пенева отново показва победата на духа над физическите ограничения

Албена Пенева отново показва победата на духа над физическите ограничения

Преди 14 години тежък инсулт и тримесечна кома причиняват на поморийката Албена Пенева 80% инвалидност. Сериозните последствия и ударът от диагнозата не пречупват духа на Албена, а напротив – предизвикват я за нов живот.

Преди 14 години тежъкинсулт и тримесечна кома причиняват на поморийката Албена Пенева 80%инвалидност. Сериозните последствия и ударът от диагнозата не пречупват духа наАлбена, а напротив – предизвикват я за нов живот.

Приливът на сили и борбеностнамира своя ярък израз през 2012 година, когато за първи път поморийката решавада преплува голямо разстояние в морето, доказвайки на обществото, че неравностойнотоположение не се отъждествява с неравноправно.

С постиженията сиАлбена вдъхновява и мотивира хората с увеждания да отстояват правата си и да себорят за своето място в социума.Победата на духа надфизическите ограничения ще бъде показана за четвърта поредна година в опит наПенева отново да покори морската шир.

В утрешния ден, 30.08.2015 г. /неделя/ от 10.00 часа плувкинята ще започне своя преход от източния плаж на Поморие (предхотел „Софарма”) до плаж „Буната“ (достроящото се ново рибарско пристанище). Традиционно десеткипоморийски присъстват на събитието, за да уважат и подкрепят дамата вамбициозното й начинание.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега