Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Арестуваха директора на ОУ "Коджакафалията", но само наужким!

Арестуваха директора на ОУ "Коджакафалията", но само наужким!

Михаил Ненов прояви артистизъм, вземайки участие в полицейска демонстрация.

С "ареста" на директора на ОУ "Коджакафалията" – Михаил Ненов приключи първото по рода си превантивно полицейско мероприятие с участието на служители от „Специализираните полицейски сили” при ОДМВР - Бургас, проведено пред ученици от пети и шести клас на учебното заведение.

Занятието протече в две части – на терен и на закрито, като в първата част на небивал интерес се радваха демонстрациите на способностите на двете полицейски кучета. Едното от тях безпрекословно се подчиняваше на командите на водача си, а в последствие задържа „особено опасен престъпник”, а второто безпогрешно надуши на няколко пъти скрити в специални контейнери наркотични вещества.

Втората част от полицейската демонстрация бе открита от комисар Неделчо Рачев – началник на отдел „Охранителна полиция и КАТ” към ОДМВР - Бургас, който благодари за любезното домакинство на училище „Коджакафалията” и обяви старта на превантивната полицейска година в учебното заведение.

Уменията на спец-полицаите по задържането на невъоръжен и въоръжен нападател предизвикаха огромни овациите сред подрастващите, като особен възторг донесе „гвоздея” в полицейското мероприятие – арестуването на директора на училище „Коджакафалията” – Михаил Ненов. Директорът артистично се превъплъти в ролята на задържано лице, като предостави възможност на възпитаниците си нагледно да се запознаят с начина за задържане, поставяне на белезници и ограничаване на възможностите на задържания за излишни движения.

Пред подрастващите бяха представени и техниката и въоръжението, използвани от служителите в „Специализираните полицейски сили”. В ролята на мини-полицай влезе петокласника Димитър Кръстев, който се облече с бронежилетка, поставяйки си и защитен полицейски шлем. Младежът стоически понесе тежестта им, докато пред съучениците му в детайли бяха обяснени целта на бронежилетката и случаите, в които полицаите я използват.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега