Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БСП - Бургас откри предизборната си кампания и представи кандидатите си

БСП - Бургас откри предизборната си кампания и представи кандидатите си

БСП – Бургас официално даде старт на предизборната си кампания и представи 52-мата си кандидати – за кмет – Евгений Мосинов и листата от 51 общински съветници. Един по един те се качиха на сцената на Кукления театър в морския град, заявявайки готовността си да се включат в предстоящата битка.

БСП – Бургасофициално даде старт на предизборната си кампания и представи 52-мата сикандидати – за кмет – Евгений Мосинов и листата от 51 общински съветници. Единпо един те се качиха на сцената на Кукления театър в морския град, заявявайкиготовността си да се включат в предстоящата битка.

Церемониятазапочна с химна на република България, който вдигна на крака симпатизанти икандидати. Водещи бяха двама от кандидатите за общински съветници –журналистката и настоящ съветник Ваня Чечева и ГеоргиСпасов - председател наМладежкото обединение на БСП – Бургас.

Водач на листатав бюлетината за Бургас е Николай Тишев. Пред симпатизантите на БСП той обявимотото, което ще движи кампанията – „За повече работни места, за по-високи доходи, за повече сигурност“. Той поясни, че „отборът“ насоциалистическата партия в Бургас ще се бори за инвестиции в рамките наобщината и местна заетост.

„Реалността е, че инвеститорите в момента избягват Бургас. Те избират Карнобат, Айтос, Камено... Дветезони пустеят. Ние искаме това да се промени. Трябва да се наблегне на това, че не може да се изпълняват само ефектни продукти, а и ефективни такива“, коментира Тишев.

По думите му, в платформата на новите общинскисъветници от БСП ще залегнат по-ниски такси за детскитеградини, помощ за младите родители и за талантливите деца,по-добра социалнаинфраструктура и нощна охрана в проблемните райони. Пред журналисти водачът начервената листа поясни, че партията ще се бори поне за 10 съветници, но отказада дава прогнози за изхода от изборите.

Кандидатът закмет на община Бургас – Евгений Мосинов, от своя страна, заяви увереност, чепартията ще постигне успех в кампанията. Той поздрави кандидатите за общинскисъветници и подчерта, че те са достойни за доверието на бургазлии и вярва втях.

„Кандидатирам се за кмет, защото не искам градът да е на кмета, а Бургас даси има кмет. Искам да върна града да бургаските граждани, пенсионери, майки, на бургаския бизнес“, коментира той.Що се отнася допредстоящата кампания, Мосинов определи линията на БСП като позитивна, но икритична. Той подчерта, че политиката на партията ще бъде ориентирана и къмпериферията на града.

„Хубаво е, че имаконкуренция. Много бих искал в този месец да има дебат – за града, за хората,за проблемите. В този месец трябва да ударим черта на тези четири годиниуправление и да видим доброто и лошото от него и да се опитаме да направим Бургаседин наистина добър град за живеене“, коментира Мосинов пред журналисти.

На представянетоприсъстваха и народните представители от групата на БСП– Атанас Зафиров и колегата му Атанас Мерджанов, който определикандидатите като скромни хора, с богат професионализъм и потенциал да направятмного за града си. По думите му, целта на кандидатите на социалистическатапартия ще бъде да прекратят практиката Бургас да бъде използван като етикет отправителството.

„Проблемите наБургас са много, на бургаската община – още повече. Евгений Мосинов и НиколайТишев очертаха най-тежките фрагменти на всичко онова, което не е наред, нонай-добре ги усещате тези проблеми всички вие. Предстоят ни много сериознипредизвикателства и не само в тези местни избори, но и за политическатастабилност и най-вече за българските граждани. Те трябва да са наясно, чеалтернатива има, и тя е в лявата политика“, коментира още Мерджанов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега