Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"БСП за България" откри предизборна шатра в центъра на Бургас

"БСП за България" откри предизборна шатра в центъра на Бургас

Тя се намира до „Часовника“ на ул. „Богориди“.

Днес бе официално открита предизборната шатра на коалиция „БСПза България“ в Бургас. Тя се намира до „Часовника“на ул. „Богориди“ и там в дните до вота избирателите ще имат възможността да сесрещнат с кандидатите за народни представители от бургаската листа.

На откриването на шатрата присъстваха водачът на листата инж. Петър Кънев, Николай Тишев, Тодор Байчев, Паруш Парушев и Стоян Желязков.Пред журналисти те коментираха, че са доволни от развоя на кампанията домомента и са оптимистично настроени за изхода от изборите.

За момента БСП очаква победа над ГЕРБ поне с няколко процента,посочи Тишев. По думите му, очакванията са за 5 места за бургаските социалисти,но точният брой ще зависи и от броя на партиите, които ще влязат в парламента. Далии с кого биха се коалирали, ще стане ясно след като се види кои политическисили ще преминат прага.

Водачът на листата Петър Кънев сподели, че в моментапровежда срещи най-вече с гилдиите – рибари, ловци, производители. Тойподчерта, че именно бизнесът и производството влизат в неговата компетентност ис тях са свързани и основните акценти в програмата му, но теми катоинфраструктура, туризъм, образование и др. също са част от нея.

„Един от ангажиментите, които съм поел, е пътят Царево –Малко Търново. Четирилентовият път ще стане със или без ГЕРБ. (...) Едно отнещата, които трябва да направим в още в началото на работата на българскияпарламент е или да променим закона за образованието, или въобще да го махнем,защото с него унижихме българския учител“, заяви инж. Кънев пред журналисти.

„Варна има два пъти и половина по-голямо производствоотБургас, Варна има също, изненадващо за мен, почти два пъти по-голям приход оттуризъм. Бургас тръгва по правилен път с взимането на летище Равнец заиндустриална зона, но за съжаление изгуби 10 години. Градът определено епроменен към по-добро, но все още изостава страхотно и работа има практически4-5 месеца в годината“, коментира още водачът на бургаската листа на БСП,цитирайки данни на НСИ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега