Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БСП подкрепя молбата на "Черноморец" за общинско финансиране

БСП подкрепя молбата на "Черноморец" за общинско финансиране

Директорът на детско-юношеската школа към ПСФК „Черноморец - Бургас“ отправи молба за осигуряване на необходимите средства за нуждите на школата. Искането му бе подкрепено от предложение за субсидиране на двата футболни клуба в града, внесено от общински съветници от групата на БСП.

Директорътна детско-юношеската школа към ПСФК „Черноморец - Бургас“ отправи молба заосигуряване на необходимите средства за нуждите на школата. Искането му беподкрепено от предложение за субсидиране на двата футболни клуба в града,внесено от общински съветници от групата на БСП.

Общинските съветнициот БСП – Бургас настояват общината да отпусне 300 хил. лв. за детско юношескитешколи на двата бургаски клуба „Черноморец - Бургас” и „Нефтохимик - 1962”. Те предлагат предоставянето на средствада се осъществява след сключването на договор със съответния клуб, в който да еопределено как финансите да бъдат изразходвани.   

Контролътще се осъществява посредством специална комисия, която ще следи заизразходването на средствата, отпускани от Община Бургас. Това ще осигуриправилното влагане на парите за покриване нуждите на школите.

„Трябва да сеинвестира в децата на Бургас. Осигуряването на общински пари за детския футболе добра социална инвестиция. Но за самия  професионалния футболтрябва да се грижат собствениците на клубовете. В професионалния футбол могатда се печелят достатъчно пари от трансфери и от реклама”, коментира водачът нагрупата съветници от БСП Евгений Мосинов.

Предложението е всъстава на новата контролна комисия да бъдат включени общински съветници,представляващи различни политически партии.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега