Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бари - кучето родено с късмет, което намери обратния път към дома

Бари - кучето родено с късмет, което намери обратния път към дома

Ето я затрогващата история на кутрето, спасено от пристанищни работници.

Някои от най-любопитните градски легенди се зараждат като истински истории. Такава е и тази за Бари - кучето с късмет, което намери обратния път към дома. За неговите премеждия разказват от пресцентъра на Общината, затрогнати от щастливата развръзка.

Международния екип на една от фирмите, опериращи на бургаското пристанище, намират Бари във водата. Кучето било приклещено в леденостудените води в много тясно пространство между кея и кораб за обработка. Без да се поколебаят, те вадят бедстващото животно от морето.

Първоначално Бари бил в много лошо състояние, сковано от студа, с почти замръзнали и безцветни от хипотермията очи. Пристанищните служители му оказали първа помощ, затоплили го и се започнали да го обгрижват. Пет дни по-късно кучето започнало да се възстановява и да маха доволно с опашка.

Спасителите му го кръстили Барни и били силно учудени колко бързо свикнал с името си. Но заради строгите правила за сигурност и безопасност на терминала, новият четириног член на екипа трябвало да напусне. Така ръководството на компанията се свързало с Общинския приют за безстопанствени кучета.

Бари бил поверен на грижите на природолюбителите. След няколко дни семейство от Бургас решило да осинови куче от приюта, тъй като тяхното изчезнало от семейната къща. Пристъпвайки прага на приюта, бургазлиите чули познат лай, а пред тях се появил изчезналият им домашен любимец Бари, кръстен след невероятните си морски приключения Барни от спасителите си на пристанището.

Бари или Барни вече е отново у дома. А пристанищните работници, спасили живота му, решили да направят дарение на приюта - чували с кучешка храна.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега