Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бедствено положение в Средец. Няма евакуирани хора в Бургаско

Бедствено положение в Средец. Няма евакуирани хора в Бургаско

Няма евакуирани хора в нито една община към настоящия момент. Няма информация за прекъснато ел. захранване, съобщиха от Областна управа. За последните две денонощия във всички общини има превишение на 10-дневната норма на валеж.

Няма евакуирани хора в нито една община към настоящия момент. Няма информация за прекъснато ел. захранване, съобщиха от Областна управа. За последните две денонощия във всички общини има превишениена 10-дневната норма на валеж.

В общините Средец, Карнобат, Айтос и Сунгурларепревишението е близо три пъти над обичайното количество за сезона.Към 14,00 ч. пътната обстановка на отделни места оставасложна. Има залети участъци на пътната мрежа. Това са по направлениеКарнобат-Айтос, в община Айтос, в община Поморие. Пътят Поморие-Ахелой епроходим в едното платно.

Река „Голямата река” в района на гр. Средец е излязлаот коритото си, в следствие на което пътят Средец-Ямбол е залят и се използваобходния маршрут през селата Русокастро-Орлинци. На жп линията в района на Люляково-Средец в община Руен се есвлякла земна маса върху жп линията Карнобат-Варна. На място има изпратенатехника и екип от 30 човека, които работят по отстраняването на насипа.Движението на влаковете е временно преустановено.

Водите на язовира в с. Зорница, община Средец, са достигналикритичната си точка. На място има изпратени екип от специалисти и инженернимашини, които работят за свалянето нивото на водата за предотвратяване напреливане и/или скъсване на язовирната стена. Кметът на община Средец със своязаповед е обявил бедствено положение в община Средец.На разположение са подготвени екипи от ПБЗН, ЕВН и ВиК,както и техника да реагират своевременно при подадени сигнали.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега