Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворителен турнир обединява футбола в Бургас в подкрепа на Ради

Благотворителен турнир обединява футбола в Бургас в подкрепа на Ради

Благотворителен турнир обединява бургаския футбол в подкрепа на шестгодишния Ради, който води битка със злокачествен тумор на меките тъкани. Днес над 15 отбора ще се съберат в спортна зала "Никола Станчев" в "Меден рудник" и ще премерят сили на терена, за да популяризират каузата. Турнирът започва от 09:00 ч. и се осъществява с подкрепата на Община Бургас и със съдействието на Българска асоциация Мини футбол.

Благотворителен турнир обединява бургаския футбол в подкрепа на шестгодишния Ради, който води  битка със злокачествен тумор на меките тъкани. Днес над 15 отбора ще се съберат в спортна зала "Никола Станчев" в "Меден рудник" и ще премерят сили на терена, за да популяризират каузата. Турнирът започва от 09:00 ч. и се осъществява с подкрепата на Община Бургас и със съдействието на Българска асоциация Мини футбол.

Със свои отбори участие ще вземат както представители на бургаския бизнес, така и бургазлии, обединени от благородната кауза и любовта към коженото кълбо. Отборите ще се състоят от 5+1 играчи, а турнирът ще се проведе в две фази през целия ден. За да бъде част от инициативата, всеки от претендентите за титлата е дарил по 70 лв., които ще постъпят по сметката на храбрия малчуган. Входът на спортното събитие е свободен.

Трагедията за Ради и семейството му започва в края на 2013 г., когато научават, че детето има алвеоларен рабдомиосарком 3-та степен или агресивен тумор на меките тъкани. Диагнозата е изключително рядка - едва 5 на 1 000 000 човека страдат от нея и в България няма шансове за лечение. В момента Ради е в Университетската клиника на Навара в гр. Памплона, откъдето дават надежди за неговото възстановяване. За да продължи лечението, семейството трябва да заплати 49 600 евро, с които не разполага.

В последните седмици Бургас се обедини в подкрепа на малкия боец и бяха инициирани редица благотворителни мероприятия, които да помогнат за набиране на сумата. Всеки, който има възможност и желание, може да помогне на Ради в неговата борба с рака. 

PayPal: amitrans2@abv.bg

Банковa сметка в България

ПроКредитБанк

BG58PRCB92301029946417- в лева

BIC: PRCBBGSF

Титуляр: МИРОСЛАВ ПЛАМЕНОВ ДОЙЧЕВ

Основание за превода: за лечението на Радослав Дойчев

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега