Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Британска дестилационна произвежда дезинфекциращ гел, раздава го срещу дарения

Британска дестилационна произвежда дезинфекциращ гел, раздава го срещу дарения

Каузата, на която фирмата се спряла, е подпомагане на местна детска болница.

Малка бристълска дестилационна, специализираща в производството на джин, започна да произвежда дезинфекциращ гел. Санитарните продукти се раздават на местните жители срещу дарение към благотворителна кауза, разказва ВВС.

Собственикът Дани Уокър започнал да използва по два литра спирт на ден, за да произвежда превърналия се в ценен санитарен гел. Начинанието започнало, когато самия екип на дестилационната започнал да изпитва затруднения в закупуването на продукти за почистване, просто защото те изчезнали от рафтовете в търговската мрежа.

"Тогава ни хрумна, че ние вече разполагаме с всички необходими продукти, за да си произвеждаме гел", коментира Уокър. По думите му, първоначално приготвили достатъчно количество за служителите и за техните близки и приятели. В последствие обаче Уокър и колегите му решили, че "ако забъркат още мъничко" ще могат да помогнат и на местното население, което отчаяно се нуждаело от дезинфекциращи продукти.

"Не искахме да вадим пари от това, защото би било ужасно да печелим от ситуацията. Затова решихме да приготвим гел и да го предоставим свободно на хората, като в замяна искаме от тях да дарят средства на благотворителна кауза. По този начин нашите клиенти печелят, защото имат нужда от гела, а паралелно с това даряват необходими на благотворителната компания средства", допълва Уокър.

Каузата, на която дестилационната се спряла, е подпомагане на местна детска болница. Набраните до момента дарения възлизат на около 800 паунда.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега