Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Броени часове до края на гласуването за четвъртите Годишни награди в туризма

Броени часове до края на гласуването за четвъртите Годишни награди в туризма

Онлайн вотът в надпреварата ще продължи до петък в полунощ.

На 6 декември приключва електронното гласуване за четвъртите Годишни награди в туризма-2019 година. Онлайн вотът в надпреварата ще продължи до петък в полунощ. Стартът на гласуването бе даден на 7 ноември и то определя носителите на наградите във всяка от 16-те категории в конкурса на Министерството на туризма.

Тазгодишното издание на състезанието е изключително оспорвано и десетки хиляди потребители вече подкрепиха фаворитите си. Отчита се сериозен интерес както от желаещите да дадат вота си и да определят носителите на призовете, така и от участниците в конкурса, посочват от Министерството на туризма.

Кандидатите, които са допуснати до финалната фаза и се състезават за награди, са близо 100, разпределени в 6 професионални, 5 художествени и 4 специално предназначени за българските общини категории. Категорията „Изборът на българите“ традиционно се определя сред всички туристически обекти, включени  в „100-те национални“ и „50-те малко познати места“.

Тази година Бургас се представя в Годишните награди в 3 категории: “Туристическа атракция/обект и устойчивост на инвестицията”, “Туристическо събитие” и “Изборът на българите”.

* Можете да подкрепите бургаските обекти тук:

- Категория “Туристическа атракция/обект и устоучивост на инвестицията” - номинирани са остров Света Анастасия, “Акве калиде”, Авиомузей - Бургас.

- Категория “Туристическо събитие”- номинирани са Фестивал на пясъчните скулптури 2019 и Китарен фестивал Бургас Джем 2019.

- Категория “Изборът на българите” - номинирани са природозащитен център “Пода” и храм “Св. св. Кирил и Методий”.

Обективните резултати в конкурса са гарантирани, като гласуването е ограничено на база IP адреси. За реален глас се отчита само едно заявено желание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени повторно гласове от същия IP адрес се регистрират като недействителни.

Онлайн гласуването протича при завишен контрол, за да се минимизират възможности за промяна на електронния вот. Експерти следят да не се допуска манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Подобни действия биха повлияли негативно на съответния кандидат, те се отчитат своевременно и се предприемат мерки за неутрализиране на опитите за нерегламентирано влияние.

Четвъртите Годишни награди в туризма–2019 ще бъдат връчени на официална церемония на 16 декември 2019 г. в София от 18:30 часа в Централния военен клуб.  Победителите ще получат статуетка, изобразяваща символа на красотата на България и запазена марка на конкурса – българската роза, изработена от Димитър Германов специално за церемонията.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега