Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бум на офертите за проследяващи и подслушващи устройства

Търговците уверяват, че те са "напълно законни"
Бум на офертите за проследяващи и подслушващи устройства

Бум на офертите в интернет за проследяващи и подслушващи устройства установи "PoligrafF.net". Търговците ги предлагат при подозрения за изневяра и измами като уверяват, че те са „напълно законни“. Разпространяват се чрез сайтове за онлайн търговия и имейли с промоционални оферти.

Бум на офертите винтернет за проследяващи и подслушващи устройства установи PoligrafF.net. Търговците ги предлагат при подозренияза изневяра и измами като уверяват, че те са „напълно законни“. Разпространяватсе чрез сайтове за онлайн търговия и имейли с промоционални оферти.

В тези оферти сепосочва, че с предлаганите технологически средства всеки може да провери далиполовинката му е вярна, да узнае всичко за приятелите, колегите и служителитеси, да проверяват SMS-ите иелектронната поща на близките и бизнес партньорите си. „И всичко това –ЗАКОННО!!!“, както самите търговци посочват.

Твърдението, чете са „напълно законни“ обаче противоречи не само с моралните закони насъвременното общество, но и с Конституцията на Република България. В нея езаписано, че личната кореспонденция и пространство са неприкосновени ипосегателството върху тях са престъпление. Ето и какво гласят конкретнитетекстове:

Глава втора:

Чл. 23 (2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван илиподлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговотоизрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи. 

Чл. 34. (1) Свободата и тайната на кореспонденцията и на другите съобщения санеприкосновени.

(2) Изключения от това правило се допускат само с разрешение на съдебнатавласт, когато това се налага за разкриване или предотвратяване на тежкипрестъпления.

Изключенията,предвидени от закона са част от Специалните разузнавателни средства, използваниот службите за сигурност след позволение от съда. Тези случаи обаче не включватболезнена ревност и подозрения в изневяра.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега