Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлия завърши успешно най-престижната академия за сценично изкуство в Ливърпул

Бургазлия завърши успешно най-престижната академия за сценично изкуство в Ливърпул

Бургас с нов повод за гордост.

Допреди няколко години Михаил Михалев бе известен с участията си в Театрална школа "Детско царство" към ЦПЛР- Бургас, Вокален ансамбъл "Морски бриз" и други културни формации. В бургаския културен афиш младежът присъстваше с различни музикални и театрални изяви. И така, докато не завърши обучението си в ПМГ "Акад. Никола Обрешков" и не замина да учи в чужбина.

Едва няколко години по-късно Михаил даде нов повод за гордост на Бургас като се превърна в първия българин, завършил успешно най-престижната академия за сценично изкуство в Ливърпул.

22-годишният Михаил е известен в Ливърпул като Майкъл Уолф, разказва NOVA. Новата му разработка за бързо запаметяване на сценарий е на път да пробие и в Холивуд.

Междувременно, без да изменя на артистичната си душа, вместо обичайните роба и шапка избра да облече за завършването си автентична българска народна носия. И се наложи да разкаже за нея на самия Пол Макартни.

„Когато още в първи курс ми казаха че преди мен са нямали друг българин в университета се зарадвах. Основно поради две причини. Първата е малко по-егоистична – аз съм първият, който пробива път през тази институция и втората – надявам се поне да съм първия от многото, които ще искат да завършат този престижен университет”, сподели Михалев пред телевизионните камери.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега