Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас отново ще отбележи Деня на влюбените с Антиспин кампания

Бургас отново ще отбележи Деня на влюбените с Антиспин кампания

Всеки ще може да тества своя ХИВ статус.

И тази година Бургас отново ще отбележи Деня на влюбените с информационно-образователна кампания за добра сексуална култура, насочване вниманието на младите хора върху сексуално-преносимите инфекции и безопасния секс.

Тази година мотото на инициативата е "Любов без риск“. Партньори в кампанията са доброволци от БМЧК, Община Бургас и бургаски училища.

Ето я и програмата за Деня на влюбените.

от 09:00 – 16:00 часа
- ще се  предоставят на гражданите услуги по доброволно и анонимно консултиране и изследване на ХИВ/СПИН с бърз тест във вирусологичната лаборатория и в КАБКИС на Регионална здравна инспекция, намиращ се на ул. „Александровска“ №120, ет. 1, каб. 102. Кабинетът ще приема посетители между 8:30 и 17:00 часа.

от 10:00ч. до 16:00ч
- служители на РЗИ-Бургас, екипи обучители на връстници на техните съученици и учители ще раздават здравно-информационни материали, предпазни средства и червени лентички.  по бургаските училища. Паралелно ще се провеждат лекции, беседи, дискусии и прожекция на филм „Ти гониш“. През целия ден доброволци от БМЧК, Общински младежки клуб „J.J.Cool A“ и служители на РЗИ-Бургас ще раздават ЗИМ, кондоми и валентинки по бургаските кафенета и нощни заведения.

В света по данни на Глобалната програма по СПИН близо 38 милиона души живеят с ХИВ/СПИН. Съхраняването на любовта и доверието между партньорите налага по-висока лична отговорност при сексуален контакт и повишаване информираността на младите хора относно начините за предпазване от заразяване.

В Деня на любовта Кабинетът за анонимно и безплатно консултиране и изследване за СПИН в РЗИ - Бургас (ул. "Александровска" 120) ще приема жители и гости на Бургас, които ще могат напълно безплатно да си направят тест за ХИВ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега