Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаска криминалистка взе бронза на Национална купа "България"

Бургаска криминалистка взе бронза на Национална купа "България"

Медалистката провежда уроци по самозащита за възрастни в Бургас.

Бургаска криминалистка взе бронза на Национална купа "България" по Полицейска лична защита и карате за служители на МВР. Призовото трето място заслужи инспекторът в отдел „Криминална полиция” към ОДМВР Бургас и дългогодишен инструктор към Централния полицейски карате и джу-джицу клуб – Радостина Николова в дисциплината „кумите”, категория „оупън”, информират от ОДМВР.

Спортното състезание се проведе в Смолян и бе посветено на празника на българската полиция – 8-ми ноември, като в него участваха 60 служители от 26 структурни звена в системата на вътрешното ведомство. В престижния форум от страна на бургаската дирекция се включиха инструкторите към Централния полицейски карате и джу-джицу клуб Радостина Николова и Калоян Димов - полицай към Зонално жандармерийско управление - Бургас. Николова завоюва трето място в дисциплината „кумите”, категория „оупън”, а Димов се класира достойно, защитавайки честта на бургаските представители. 

От началото на учебната 2019/2020 година Радостина Николова и Калоян Димов провеждат тренировки по джу-джицу, карате, полицейска лична защита и самозащита за граждани във физкултурния салон на Основно училище „Пейо Яворов” в ж.к. „Лазур”, напомнят от бургаската полиция. 

В новосформираната група могат да се включат различни по възраст членове, тъй като двамата инструктори са убедени, че тренировките ще изградят умения за самоконтрол и дисциплина, бързи реакции и възможност за самозащита в рискови ситуации.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега