Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски депутати от КБ: Парламентът ще изкара мандата си до край

Бургаски депутати от КБ: Парламентът ще изкара мандата си до край

"Парламентът ще изкара мандата си до край и всякакви коментари относно оставка на правителството и предсрочни избори, особено в нашите редици, са спекулации". Това заявиха на пресконференция в Бургас народните представители на Коалиция за България - Атанас Зафиров, Христо Монов и Пенко Атанасов.

"Парламентът ще изкара мандата си до край и всякакви коментари относно оставка на правителството и предсрочни избори, особено в нашите редици, са спекулации". Това заявиха на пресконференция в Бургас народните представители на Коалиция за България - Атанас Зафиров, Христо Монов и Пенко Атанасов.

"Този сценарий вече съм го гледал през 1997 година. Сценаристите са същите и бих ги посъветвал да проявят малко повече уважение", коментира Христо Монов. Като "истински шок", пък определи Атанас Зафиров работния си ден през изминалата сряда.  „Около 20 човека вървяха след мен и кълняха децата ми. Обиждаха и ми пожелаваха да ме сполетят най-тежките болести, а моят грях бе, че съм с костюм и излизам от сградата на Народното събарние”, разказа той. Според него на 26-ти юли пред парламента е имало не повече от 250 – 300 човека и по думите му „не може една гръмогласна група да определя дневния ред на обществото”.    

"В началото недоволството бе напълно оправдано заради неразумното назначение на Делян Пеевски, но сега обаче в демонстрациите се включват и партийни активисти", сподели още Зафиров. Бургаските избраници от БСП се похвалиха и със свършената работа през изминалия месец, а именно с увеличението на майчинските на 310 лева, с увеличението на помощта за първолаците и с намалението на цената на тока.

„Важно е да се знае, че ако не бяхме приели тези поправки в Закона за енергетиката днес токът щеше да поскъпне с 40%. А ние не само го намалихме с 5%, но и отпушихме износа. Ако не бяхме гласували тези промени, днес нямаше да работят и централите, много народ щеше да остане без работа”, коментира Зафиров. "Трябва да стане ясно, че нашата парламентарна група и партия БСП стоят зад стабилизирането на икономиката, за извеждането на страната от тежкото социално и икономическо наследство, което беше оставено от управлението на ГЕРБ", коментираха още депутатите. 

Зафиров, който е член на антикорупционната комисия допълни, че много скоро започва работа по сигналите, подадени в нея. "Бях изкушен и сега съм готов да започна проверка на черноморските кметове по сигнали в комисията "Антифия". Той коментира, че е успял да види само малка част от архивите в комисията, но му се "изправили косите" от видяното. Според него много хора искали да прикрият случилото се през последните години. На пресконференцията днес стана ясно, че до края на днешния ден ще бъдат избрани двамата зам.-областни управители на Бургас. Поне един от тях ще бъде от групата БСП.                                          

Трябва да стане ясно, че нашата парламентарна група и партия БСП стоят зад стабилизирането на икономиката, за извеждането на страната от тежкото социално и икономическо наследство, което беше оставено от управлението на ГЕРБ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега