Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски деца се забавляваха с "Моите приятели - плодовете и зеленчуците"

Бургаски деца се забавляваха с "Моите приятели - плодовете и зеленчуците"

В кампанията, посветена на здравословното хранене, се включиха малчугани от всички детски градини и родители.

Под мотото "Моите приятели - плодовете и зеленчуците" премина предходната седмица в Детските градини в Бургас. В кампанията, посветена на здравословното хранене, се включиха деца и родители. Във всяка една от групите в детските заведения се проведоха различни прояви, свързани с правилната и балансирана диета за малките и големите.

На родителските табла бяха поставени детски творби на весели плодове и зеленчуци, изработени с различни техники. В групите бяха направени щандове и табла, на които имаше богат информационен материал по темата. Чрез дидактични, подвижни и интерактивни игри децата показаха знания за плодовете и зеленчуците, колко са полезни за нашето здраве. 

Проведе се и ревю, в което малките манекени представиха весели костюми на плодове и зеленчуци. Родители проявиха творческо мислене и  се включиха  с интересно композирани неща от плодове и зеленчуци. В една от групите децата аранжираха красив букет.

През настоящата седмица мотото на кампанията бе ,,В света на млякото се потопи и вкусни факти научи". Децата от групите в детските градини отновно ще се занимаваха с  начини за проготвяне на здравословната храна.  Те научиха много интересни факти за начина на хранене,  проследиха пътя на млякото от фермата до продуктите в магазина. След това влязоха в ролята готвачи и с помощта на родителите си приготвяха здравословна храна.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега