Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски клуб по спортни танци с 14 медала от държавното първенство

Бургаски клуб по спортни танци с 14 медала от държавното първенство

Танцовите двойки на КСТ “Бургас 1975“ показаха своята класа и професионализъм в Държавното първенство по спортни танци Албена 2014 и в Международния турнир по спортни танци Albena Open, като донесоха на града 6 златни, 5 сребърни и 3 бронзови медала. В шампионата взеха участие 200 танцови двойки.

Танцовите двойки наКСТ “Бургас 1975“ показаха своята класа и професионализъм  в Държавното първенство по спортни танциАлбена 2014 и в Международния турнир по спортни танци Albena Open, като  донесоха на града  6 златни, 5 сребърни и 3 бронзови медала. В шампионата взеха участие  200 танцови двойки.  

С успешното сикласиране Клуб по спортни танци „Бургас 1975“ за пореден път се утвърди катонай-успешният клуб в България. ВанесаМанева – Лоренцо Сика - за втора поредна година са републикански шампиони влатиноамерикански танци в групата на младежи и състезатели до 21 годишнавъзраст,те ще представят България и своя клуб на Световното първенство заМладежи по латиноамерикански танци през месец октомври в Москва - Русия. ГеоргКиряков – Христиана Бургазлиева – Шампиони на Република България влатиноамериканските танци, в групата на юноши старша възраст.

Вицешампиони наБългария в стандартни танци и многобой.Непосредственопреди Държавният шампионат на България, Георг Киряков и Христиана Бургазлиеваучастваха в Южноевропейското първенство по спортни танци в Аласио – Италия.Тази успешна двойка на КСТ Бургас 1975 спечелиха златото и титлатаЮжноевропейски шампиони в групата на юноши старша възраст.ПолинаКимова - Станимир Стоянов – спечелиха шампионската титла в състезатели над 19годишна възраст многобой, трето място в стандартни танци и четвърто място влатиноамерикански танци.

ИванХристов – Симона Янева – Шампиони в стандартни танци в групата до 21 годишнавъзраст и многобой. Второ място  вгрупата на аматьори, многобой и  4 място в стандартните танци в същата група .ИванКарастоянов – Габриела Бургазлиева – Вицешампиони на Република България вЛатиноамерикански танци в групата на аматьори и ще представляват страната ни иКСТ Бургас 1975 на световното първенство по латиноамерикански танци презоктомври в Острава, Чехия.

Двойкатасъщо участва в Южноевропейското първенство по спортни танци в Аласио – Италия,където се класира в челната шестица, с почетното 6-то място в латиноамериканскитанци, в групата на аматьори, в сериозна конкуренция от 63 танцови двойки от 19нации.Трифон Парушев –Киара Джирети– вицешампиони на Република България в стандартните танци. Те ще представляватБългария и своя клуб Бургас 1975 на световното първенство през ноември  във Виена Австрия.Новитенадежди на КСТ Бургас 1975, Сергей Хрусталев и Паола Матеева се класираха впризовата тройка в групата на младежи и състезатели до 21 годишна възраст.

КирилДимов - Мариела Мечкова -  една отзнаковите двойки на КСТ Бургас 1975 и дългогодишни танцьори, зае престижното5-то място в латиноамерикански танци в групата на аматьори. Те избрахаРепубликанското първенство, за да изпълнят своята прощална румба, с коятодвойката се разделя, тъй като Кирил Димов продължава своето образование вчужбина.Малкитенадежди на КСТ Бургас 1975, също успяха да достигнат до полуфиналите.    

Успешнотопредставяне на танцовите двойки на КСТ Бургас 1975 е категорична заявка зазавоюване на нови титли и медали в предстоящия ХХIХ Международен турнир поспортни танци Купа Бургас 2014, който ще се проведе на 30-31.08.2014 г., вБургас.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега