Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски шампиони участват в Евро-Африканското първенство по подводен риболов

Бургаски шампиони участват в Евро-Африканското първенство по подводен риболов

В елитната надпревара участват 34 държави.

Бургаски шампиони представят България в 32-рото Евро-Африканското първенство по подводен риболов. В елитната надпревара участват 34 държави.

Състезанията официално стартираха от днес в Свендборг, Дания.  В тях се включват 19 мъжки и 15 женски тима, което е своеобразен рекорд на участници. В студените води на Балтийско море за титлата на страната ни ще се борят двама състезатели от бургаския клуб по подводен риболов "Черноморец". Това са капитанът на националите - Валетнин Люцканов и състезателят Пламен Арабаджиев, информират от пресцентъра на Община Бургас.

В отбора са включени още Анастас Бъчваров от "Марлин" Приморско и Мирослав Илчев от Несебър. Всеки един от българските състезатели има зад гърба си големи индивидуални постижения. Целта на българския отбор е да се класира сред първите 10, за да спечели квота за участие на следващото Световно първенство по подводен риболов, което ще се проведе догодина в Италия.

"Очакванията ни за този шампионат са по-високи, защото условията са по-близки до риболова в Черно море. Плитки и мътни морски води", каза Валентин Люцканов, който при подобни условия в Хелзинки, Финландия през 2013 г., успя да заеме историческото за България трето място в Евро-Африканския шампионат.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега