Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Българската Коледа 2018 - "В подкрепа на децата с тежки заболявания и увреждания"

Българската Коледа 2018 - "В подкрепа на децата с тежки заболявания и увреждания"

Президентът Румен Радев даде официален старт на тазгодишната кампания.

Днес президентът Румен Радев даде официален старт на тазгодишната кампания "Българската Коледа". Темата на шестнадесетото издание на инициативата е "В подкрепа на децата с тежки заболявания и увреждания".

Според последни проучвания, онкологичните заболявания, генетичните увреждания, недоносеността, психичните разстройства, вкл. и такива, свързани с развитието, са най-честите сериозни заплахи за здравето на децата днес. Безспорни са успехите, които съвременната медицина има по отношение на диагностиката и лечението. Прилаганите медицински технологии обаче не могат да доведат до трайни и оптимални за дадено заболяване постижения без те да бъдат съчетани с допълнителни грижи както към болното дете, така и към неговото семейство.

Затова новото издание на „Българската Коледа“ си поставя за цел да помогне комплексно на децата с тежки заболявания и увреждания, като осигури съвременна високотехнологична апаратура и подкрепи допълващите грижи, необходими за оздравяването на тези деца.

Подкрепяйки децата с тежки заболявания и увреждания, благотворителната инициатива „Българската Коледа“ ще допринесе за тяхното по-добро лечение и възтановяване, като с това ще даде шанс не само за живот на всяко дете, но и за по-бързата му интеграция в обществото, и развитието му като пълноценен гражданин.

Дарения за благотворителната инициатива могат да бъдат правени целогодишно. Начините за даряване са публикувани на сайта на „Българската Коледа“ – чрез банков превод, ПОС терминал, еPay. Средства могат да се даряват и с кратки съобщения от мобилен телефон на номер 1117 за всички мобилни оператори или гласови обаждания на 09000 1117 от стационарни телефони.

Припомняме Ви, че петнадесетото издание на благотворителната инициатива “Българската Коледа” (2017/2018) събра 2 472 000 лева. Кампанията бе ориентирана към грижата за спасения детски живот. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега