Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Българските грации взеха бронзов медал в последния ден на Олимпийските игри

Българските грации взеха бронзов медал в последния ден на Олимпийските игри

Михаела Маевска, Христина Тодорова, Ренета Камберова, Цветелина Найденова и Любомира Казанова изиграха на високо ниво и двете си съчетания на финала и постигнаха общ резултат от 35.766 точки.

Националният ансамбъл по художествена гимнастика завоюва бронзовите медали в многобоя на олимпийския турнир в Рио де Жанейро. Михаела Маевска, Христина Тодорова, Ренета Камберова, Цветелина Найденова и Любомира Казанова изиграха на високо ниво и двете си съчетания на финала и постигнаха общ резултат от 35.766 точки.

Олимпийски шампион стана ансамбълът на Русия с обща оценка от 36.233, а сребърните отличия останаха за представителките на Испания, които получиха 35.766. Същият бе и резултатът на българския ансамбъл, но с по-малко точки за изпълнение (за сметка на трудността) се нареди на третото място на почетната стълбичка.

Възпитаничките на Ина Ананиева получиха оценки от 17.700 точки на пет ленти и 18.066 точки на два обръча и три чифта бухалки. Така гимнастичките донесоха трето отличие на България от Рио след среброто на Мирела Демирева в скока на височина и бронза на Елица Янкова в категория до 48 килограма в турнира по борба за жени.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега