Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В края февруари започва подмяна на тръбите под ул. "Алеко Константинов"

В края февруари започва подмяна на тръбите под ул. "Алеко Константинов"

След ВиК ремонта ще стартира и реконструкцията на повърхността.

В края на месец февруари стартира работата по бъдещата "алея на занаятите" в сърцето на Бургас - ул. "Алеко Константинов". Това съобщиха от пресцентъра на Общината.

Към момента администрацията организира процеса за премахване на последните стари павилиони по ул. "Алеко Константинов" в ЦГЧ, като това се случва със знанието и съгласието на техните собственици, подчертават от Общината.

В края на месеца пък стартира ВиК ремонт. Ще бъдат подменени всички тръби от водоснабдителната мрежа, след което ще стартира и реконструкцията на повърхността.

Улица "Алеко Константинов" е в идеалния център на града, граничи със СУ "Кирил и Методий" и площад "Тройката", но е в много лошо състояние. С течение на времето много от търговските обекти по нея загубиха предишната си клиентела, фалираха и стояха затворени с години.

Това е на път да се промени с новия проект, който ще превърне малката уличка в арт алея, чийто дизайн ще бъде в хармония с обновените "Богориди" и "Александровска". Ще бъдат обособени нови зелени площи, пейки и кътове за отдих.

Ще бъде поставено ново осветление и видеонаблюдение, както и перголи с пълзяща растителност. По протежението на улицата ще бъдат подредени красиви павилиони от дърво, метал и стъкло, в които бургаските занаятчии да предлагат своята ръчно изработена продукция. По проект трябва да се изгради и малко арт кафене.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега