Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"В подкрепа на спасения детски живот" е темата на "Българската Коледа" 2017/2018

"В подкрепа на спасения детски живот" е темата на "Българската Коледа" 2017/2018

Тя е посветена на последващите грижи за здравето на деца, преодолели критично здравословно състояние.

За 15-а поредна година президентската институция в България подема кампанията "Българската Коледа". През сезон 2017/2018 темата ще бъде "В подкрепа на спасения детски живот". Тя е посветена на последващите грижи за здравето на деца, преодолели критично здравословно състояние.

Налице е необходимост от подпомагане на детското здравеопазване в областите, свързани с осигуряването на продължително лечение и рехабилитация на деца с различни заболявания за възстановяване на тяхното здраве, посочват организаторите на "Българската Коледа". Затова петнадесетото издание на благотворителната инициатива е посветено на спасения детски живот, като насочва своите усилия да помогне в грижата за продължителното лечение и активната рехабилитация.

Дарения за благотворителната инициатива могат да бъдат правени целогодишно. Начините за даряване са публикувани на сайта на „Българската Коледа“ – чрез банков превод, ПОС терминал, еPay. Средства могат да се даряват и с кратки съобщения от мобилен телефон на номер 1117 за всички мобилни оператори или гласови обаждания на 09000 1117 от стационарни телефони.

В рамките на миналогодишната кампания бяха събрани 2 650 000 лева - повече от всяко друго издание на инициативата. Темата бе “В подкрепа на децата с тежки хронични заболявания”. Кампанията помогна за осъществяване на диагностика, включително генетични изследвания, медикаментозно лечение, медицински изделия и помощни средства, рехабилитация, логопедична и психологична терапия  на 474 деца със сумата от 702 895 лв.  

За да помогне за лечението на децата с тежки хронични заболявания, през 2017 г. „Българската Коледа“ дари медицинска апаратура на обща стойност 1 766 774 лв. на 30 лечебни заведения от цялата страна – университетски и многопрофилни болници за активно лечение. Благодарение на кампанията, неонатологичното отделение на една от бургаските болници получи монитор за церебрална и соматична оксиметрия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега