Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Валежите постепенно спират, живакът тръгва нагоре

Валежите постепенно спират, живакът тръгва нагоре

Днес облачността започва да се разкъсва и постепенно валежите в страната ще престанат. Още от утре живакът в термометрите ще започне да се покачва, прогнозират от НИМХ към БАН.

Днес облачността започва да се разкъсва и постепенно валежите в страната ще престанат. Още от утре живакът в термометрите ще започне да се покачва, прогнозират от НИМХ към БАН. Днес над по-голямата част от страната ще остане облачно, с температури около 13-17 градуса, но още в четвъртък ще се радваме на повече слънце.

Днес над Черноморието ще се задържи предимно облачно, но вече ще е почти без валежи. Ще духа силен вятър от север-североизток. В Бургас термометрите ще отчетат максимум от 15 градуса. Температурата на морската вода е 23°. Вълнението на морето ще бъде 3-5 бала.

Утре валежите съвсем ще спрат и облаците ще се разкъсат, за да пропуснат първите октомврийски лъчи на слънцето. Новият месец ще посрещнем с температури от 18 градуса край морето и 15-17 във вътрешността на страната. Вятърът ще отслабне. Облаци, но без дъжд, ни очакват и в петък.

Повече слънце и температури до 20-26 градуса прогнозират метеоролозите за уикенда. По морето живакът ще докосне 21-22 градуса. Ще бъде предимно слънчево, със слаб северен вятър.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега