Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ваньо Вълчев и "Фортисимо" включват коледната украса на Бургас

Ваньо Вълчев и "Фортисимо" включват коледната украса на Бургас

Големият концерт спектакъл ще започне в 17:30 часа на 6 декември!

Броени дни остават до откриването на коледния сезон в Бургас. По традиция това ще се случи на празника на града - Никулден (6 декември). Големият концерт спектакъл ще започне в 17:30 часа, като в него ще участват едни от най-обичаните и популярни бургаски имена, които ще изпълнят вечните хитове на България, написани от доайена на нашата популярна музика - големия български композитор и именит бургазлия Тончо Русев.

Гергана Великова, Марияна Добрева, Георги Дюлгеров, Георги Милтиядов, вокална група "Фортисимо" с диригент Милена Добрева и неповторимата Силвия Кацарова ще излязат на сцената, за да изпълнят песни като "Нощ над града", "Зимна ваканция", "Може би", "Някога, но не сега", "Обещай ми любов", "Топъл дъжд", "Ако те погаля" и много други.

Текстовете на голяма част от златните хитове, които ще прозвучат в големия никулденски концерт, са написани от друг именит бургазлия - поета Ваньо Вълчев, който в 18.00 часа заедно с кмета Димитър Николов и децата от "Фортисимо" ще включат празничните лампички на 18-метровата коледна елха и новогодишната украса на града.

Незабравимата атмосфера на празничния концерт ще бъде допълнена от впечатляващ визуален и мултимедиен спектакъл. Вълнуващи кадри от сценичните LED екрани ще пренесат бургазлии назад през годините с кулминационни моменти от никулденската нощ.

За празничното настроение ще допринесат още музикантите Вяра Алексиева /виолончело/ и Елена Клеппе /цигулка/, танцьорите от фолклорен танцов ансамбъл "Никола Гинов" с художествен ръководител Димитър Гинов, клуб по спортни танци "Бургас 1975", танцов клуб "Фрея" с ръководител  Диляна Бахматова, балет "Estrella" с ръководител Олга Димитрова, танцово "Студио 29" с ръководител Владимир Грудев, спортен клуб по художествена гимнастика "Черноморец" - Бургас и клуб по спортна акробатика "Нефтохимик 2011".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега