Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вдъхновения за ръчно изработени хелоуински декорации

Вдъхновения за ръчно изработени хелоуински декорации

Макар празникът Хелоуин да не е традиционен за нашите ширини, все повече българи вадят маскарадните костюми в последния ден на октомври и по улиците ни плъзват какви ли не принцеси, вещици, филмови и литературни герои. Въпреки че празникът не е православен, кой би отказал пъстро парти с маски и забавления в средата на есента.

Макар празникът Хелоуинда не е традиционен за нашите ширини, все повече българи вадят маскараднитекостюми в последния ден на октомври и по улиците ни плъзват какви ли непринцеси, вещици, филмови и литературни герои. Въпреки че празникът не еправославен, кой би отказал пъстро парти с маски и забавления в средата наесента.

Хелоуин е най-забавен за малчуганите. Днес сме Ви подготвиликолекция от вдъхновения за ръчно изработени хелоуински декорации, които можетеда измайсторите сами или с децата у дома. Те могат да станат декори запразнично парти в семеен или приятелски кръг, или просто да разнообразятнастроението вкъщи месец преди да извадим Коледната украса от килера.

Един от задължителните елементи за Вси Светии е тиквениятфенер. Той е част от историята на празника и е свързан с Безглавия Джак. Но ибез да издълбаете тиква, свещите и фенерите са основен декор на празника.Можете да ги направите от стъклени буркани, останали чаши от стари сервизи,бутилки и др. Украсете ги с черна боя, слама, дантела и други подръчниматериали. Използвайте и другиплодове и зеленчуци.

Естествено,празникът не би бил същия без призраците. Те са сред най-лесните за изпълнениедекорации и можете да ги изработите с подръчни материали – хартия, памук,конци, текстил... Не забравяйте и за другите страховити същества, свързани сХелоуин – паяци, черни котки, гарвани, сови и т.н.

Вещиците същоимат своето място в атмосферата на Хелоуин. Метли, кристални топки, островърхи шапки,ярки луни, тайни отвари и котлета с врящи магични смеси – всичко това може дабъде вплетено в хелоуинската декорация... и меню!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега