Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Веган капучино и благотворителен базар на фермерския фест "Пролетно ухание"

Веган капучино и благотворителен базар на фермерския фест "Пролетно ухание"

Следващия уикенд традиционният неделен Фермерски пазар на Бургас ще гостува за пети път на Експоцентър “Флора”.

Следващия уикенд традиционният неделен Фермерски пазар на Бургас ще гостува за пети път на Експоцентър “Флора”. Изложението ще се състои на 13 и 14 май, под мотото “Пролетно ухание”. Посетителите на феста ще имат възможността не само да закупят екологично чисти продукти и козметика, но ще могат и да се насладят на селекция от лакомства и напитки, както и да се включат в благотворителна инициатива, посветена на бездомните животни.

На щандовете във Флората местни производители ще предложат пресни плодове и зеленчуци, консервирана продукция, подправки и билки, здравословни сладки и соленки, ръчно направени хлябове и питки, натурална козметика и др. Ще се включат и творци, които ще представят уникалните си творби. Партньор на изложението ще бъде бургаска кафетерия, която ще изненада гостите на фестивала с интересен асортимент от освежаващи напитки - кафе, веган капучино, кафе рожков, кокосово капучино с цикория, жасминов чай и др.

В рамките на двудневното изложение ще се проведе и благотворителен базар по инициатива на организацията "Сърце за животните". С благородна кауза в името на животните ще се продават авторски тениски и чаши, ръчно изработени бижута, персонални медальони за кучета, декорации, чаши, свещи, книги и др. Средствата ще бъдат използвани за осъществяването на кастрационни програми, чиято цел е да се ограничи популацията на бездомните животни.

Междувременно стартира и организацията на шестото гостуване на Фермерския пазар във Флората. То ще се състои на 12 и 13 август.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега