Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Временно затварят бул. "Стамболов" от страната на УМБАЛ в неделя

Временно затварят бул. "Стамболов" от страната на УМБАЛ в неделя

Пълното ограничение ще бъде в сила между 9:00 и 16:00 часа.

Временно затварят за движение цялото пътно платно на бул. "Стефан Стамболов" от страната на УМБАЛ тази неделя (5 април). Пълното ограничение ще бъде в сила между 9:00 и 16:00 часа. През това време ще бъде положен втория пласт нов асфалт, с който ремонтът на отсечката официално ще приключи.

В неделя източното платно на булеварда, в участъка от изхода на УМБАЛ до кръговото кръстовище при хотел "Мираж", ще бъде затворено, за да се осигури фронт за работа на асфалтиращите машини, посочват от Общината. В часовете от 9 до 16 ще бъде изключено захранването на светофарната уредба при кръстовището бул. "Стефан Стамболов" - ул. "Струга". За регулиране ще се използват временни преносими светофарни уредби, като движението ще се извършва по следния начин: 

* За движещите се по бул. "Стефан Стамболов" в посока от хотел "Космос" към кръгово "Мираж" ще се използва обходен маршрут:
Бул. "Стефан Стамболов" - ул. "Струга" - бул. "Даме Груев" - ул. "Янко Комитов" - бул. "Тракия" - кръгово кръстовище до хотел "Мираж". 

* За движещите се по ул. "Струга" в посока от кръгово кръстовище "Трапезица" към УМБАЛ-Бургас и кръгово кръстовище до хотел "Мираж", ще се използва обходен маршрут:
Ул. "Струга" - бул. "Даме Груев" - ул. "Янко Комитов"  - бул. "Тракия" - кръгово кръстовище до хотел "Мираж".

Заради довършването на ремонта се налага в неделя да бъде променен и маршрутът на няколко линии от градския транспорт. В тази връзка автобусна спирка "Зорница" ще бъде изместена преди кръстовището бул. "Ст. Стамболов" - ул. "Струга", от страната на УМБАЛ, непосредствено след мостовото съоръжение над железопътната линия.

През периода на въведената временна променена организация на движението няма да са достъпни пешеходните пътеки на кръстовището бул. "Стефан Стамболов" - ул. "Струга". Пешеходците в района трябва да използват пътеките при светофарното кръстовището бул. "Стефан Стамболов" - бул. "Демокрация" до хотел "Аква", пешеходните пътеки на бул. "Стефан Стамболов" срещу входа на НОИ и пешеходния подлез до УМБАЛ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега