Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вълна от подкрепа към Цвети Стоянова в социалните мрежи

Вълна от подкрепа към Цвети Стоянова в социалните мрежи

Вълна от подкрепа към златното ни момиче Цвети Стоянова залива социалните мрежи от целия свят. Хиляди споделят пожелания за успешно възстановяване и молитви за бъдещето на младото момиче под #prayfortsvetelina. Медии, атлети, журналисти и почитатели на спорта от различни точки на Земята публикуват снимки на гимнастичката ни и призовават "Бъди силна, Цвети!".

Вълна от подкрепа към златното ни момиче Цвети Стоянова залива социалните мрежи от целия свят. Хиляди споделят пожелания за успешно възстановяване и молитви за бъдещето на младото момиче под #prayfortsvetelina. Медии, атлети, журналисти и почитатели на спорта от различни точки на Земята публикуват снимки на гимнастичката ни и призовават "Бъди силна, Цвети!".

Междувременно, състоянието на Златното ни момиче остава без промяна, предава БНТ. Младото момиче е настанено в реанимация на столичната УМБАЛСМ Пирогов, на апаратно дишане. Тя е със сериозна белодробна контузия и с травми в областта на корема и прешлените. Припомняме Ви, че травмите й се дължат на тежък инцидент, при който гимнастичката падна от 6-тия етаж.

Основната версия за случая, тиражирана в медийното пространство, е опит за самоубийство. Смята се, че Цвети е страдала от депресия, което е довело до инцидента. Дни преди европейското първенство в Израел, гимнастичката отказала да пътува с отбора и бе заместена от една от резервите. Според членове на семейството й, обаче, Цвети била изключена от селекцията. Илияна Раева отрече това да е истина като подчерта, че никой треньор не би решил дни преди форум да пусне резерва без нито едно състезание да се яви вместо титуляр.

В официално изявление, Златните момичета от националния отбор на България по художествена гимнастика посочиха, че в последните дни Цвети е била изтощена и дори обмисляла да се откаже от професионалния спорт. От щаба на тима апелираха да не се търси вина в тренировъчния режим или в съотборниците на момичето.

Нешка Робева, от своя страна, апелира всички да "замълчим, поне до неделя" и да не нагнетяваме обстановката за националките ни, които все пак ще се състезават в Израел. В ефира на Нова телевизия тя отхвърли обвиненията, че в отбора режимът е прекалено строг и посочи, че гимнастиката е професия за тези момичета, а във всяка професия има конкуренция и напрежение.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега