Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Горивата паднаха под 2 лева в няколко български града

Горивата паднаха под 2 лева в няколко български града

Под 2 лева се търгуват масовите горива във Варна, Кърджали, Асеновград, Пловдив, Калофер, Стара Загора, Русе, Смолян и Димитровград и др.

Средната цена за най-масовото гориво - бензин А95 у нас днес е около 2,01 лева за литър, но в някои части на страната цените стигат далеч под 2 лева, започвайки от 1,75 лева за литър във варненския квартал "Вл. Варненчик", показват данните на специализирания сайт "Fuelo". В морската столица се отчитат едни от най-ниските цени и за дизел, започващи от 1,70 лева за литър,  при средна цена за страната от 2,03 лева за литър.

Под 2 лева се търгуват масовите горива и в Кърджали, Асеновград, Пловдив, Калофер, Стара Загора, Русе, Смолян и Димитровград. Макар за столицата средните цени да остават над 2 лева, някои от бензиностанциите все пак предлагат горивата си и по-евтино. Най-ниската цена за литър бензин е 1,88 лева, а за литър дизел - 1,87 лева.

Първенците по ниски цени държат и първите места в класациите за най-скъпи горива. Някои бензиностанции във Варна, Пловдив и столицата предлагат бензина А95 на цена 2,70-2,10 лева за литър. Велинград и Варна пък държат едни от най-високите цени за дизел - 2,11-2,12 лева за литър.

Средната цена за литър бензин в Бургас е около 2,02 лева. Същите пари плащат бургазлии и за литър дизел днес. Метанът в града се търгува за 1,45 лева за литър, а пропан бутанът - 0,89 лева за литър.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега