Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Григор Димитров грабна трофея в Лондон

Григор Димитров грабна трофея в Лондон

Епичният двубой за Григор Димитров в Лондон завърши с победа над съперника му Давид Гофен.Гришо спечели най-ценния трофей в кариерата си. Той започна двубоя с победа в първия сет, след това с 4:6 загуби втория и победителят бе решен в третия, последен сет.Купата на шампионите вече е в ръцете на българина.

Епичният двубой за Григор Димитров в Лондон завърши с победа над съперника му Давид Гофен.Гришо спечели най-ценния трофей в кариерата си. Той започна двубоя с победа в първия сет, след това с 4:6 загуби втория и победителят бе решен в третия, последен сет.Купата на шампионите вече е в ръцете на българина.

Димитров стигна до историческата за България купа непобеден, след като в група "Пийт Сампрас" надигра последователно №4 Доминик Тим (Ав), №8 Гофен и №10 Пабло Кареньо Буста (Исп), а на 1/2-финалите елиминира №9 Джак Сок (САЩ). За Григор това е общо 8-а титла в кариерата, като половината от тях той спечели през 2017 г. – в Бризбейн (Авл), София, Синсинати (САЩ) и сега в Лондон.

Благодарение на изумителното си представяне през изминалата седмица утре Григор Димитров ще се изкачи на рекордното трето място в световната ранглиста. Пред първата ракета на България остават само двамата най-велики съвременни тенисисти – №1 Рафаел Надал (Исп) и №2 Роджър Федерер (Швейц).

"Искаше ми се да мога да опиша емоциите си - бяха първите думи на шампиона Димитров, след като вдигна купата в "О2 Арина". - Последните две седмици са най-добрите, които съм имал досега. Поздравления за Давид, той е такъв невероятен човек и играч. За мен беше чест да играя срещу него. Благодарности към моя отбор. Благодаря на семейството ми, на мама, на татко. И на един много специален човек – моята приятелка Никол. Разбира се, благодаря и на феновете. Вие всички бяхте страхотни!"

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега