Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ДБГ обяви край на кампанията си със създаването на независим преброителен център

ДБГ обяви край на кампанията си със създаването на независим преброителен център

Табаков: "Бургазлии направиха така, че нито за миг да не съжаля, че съм останал да живея в този град".

"От деня, в който си обявих кандидатурата, направихме няколко неща - допитахме се до бургазлии, създадохме заедно с тях нашата програма, защитихме я и я представихме пред хората на Бургас. Именно те направиха така, че нито за миг да не съжаля, че съм останал да живея в този град". С тези думи кандидатът за кмет на Бургас Живко Табаков закри предизборната шатра на "Движение България на гражданите".

"В личен план съм имал три пъти дилемата дали да не напусна града - единият път заради кариерното ми израстване, вторият път заради бизнеса ми, а третият път бе заради моята половинка. Днес, когато приключваме кампанията и си правя равносметката за това с колко хора се срещнах, с колко хора говорих, искам да Ви кажа, че бургазлии ме накараха да обичам още повече нашия град. Бургазлии в центъра и бургазлии от периферията на града не се различават. Те са деликатни, обичат града си и вярват, че градът им ще става все по-добър. На 28-и Бургас ще бъде различен. Дали ще има нов кмет - това ще кажат хората", сподели още Табаков.

Той бе категоричен, че екипът му е доволен от кампанията, която са осъществили. "Тя беше различна по една единствена причина, не заради повече средства или повече реклама, а защото само ние бяхме сред хората", каза пред журналисти кандидатът за кмет.

По думите му, градът трябва да върви към обединение, но не по отношение само на това "от коя политическа формация ще бъде кметът", а към общи цели на администрацията, която ще управлява града през следващите четири години.

"Обединението означава, че кметът ще трябва да направи така, че да няма наши и Ваши, да няма разделение между млади и стари, бедни и богати, да няма разпределение на ресурсите към определени фирми, а да се чувства равенство. В Общински съвет аз и колегите ми, които бъдат избрани, ще от първия ден ще работим за обединение в Общински съвет, за нормален диалог и равенство", допълни Табаков.

Той сподели, че в края на деня ще пристъпи към разговори с представителите и кандидатите на другите политически формации. Междувременно от ДБГ обявиха и създаването на независим преброителен център, който да гарантира честни избори. "Това не е предизборен ход. Когато говорим за бъдещето на Бургас, смятам, че всички колеги кандидати го желаят", допълни Табаков.

"Преброителният център ще функционира като безплатно уеб приложение, работещо под операционната система Android. В него ще се получава свободно информация в реално време от протоколите, които получаваме от нашите застъпници. Преброителният център ще бъде в сградата срещу Водната палата, на ул. "Цар Петър" ет. 4, зала 1. Работата му ще бъде обезпечена от доброволци", обясни кандидатът Антон Иванов.

"През цялата кампания апелирахме и продължаваме да го правим - излезте и гласувайте, не проспивайте този шанс, защото Вие решавате какво ще става утре в града. Ако нямате желание да подкрепите някой от кандидатите, изберете "не подкрепям никого", но гласувайте, за да бъде Бургас с ново лице на 28 октомври", заяви и Стоян Грозев.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега