Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Данъчни лектори от НАП влизат в шест бургаски гимназии

Данъчни лектори от НАП влизат в шест бургаски гимназии

До края на тази учебна година учениците от 11-и и 12-и клас на шест бургаски гимназии ще „влязат в час с данъците“ и ще изслушат лекции на служителите от проходната агенция. Първият данъчен урок в Бургас беше изнесен в Професионалната гимназия по химични технологии „Акад. Н. Д. Зелинский”.

До края на тази учебна година учениците от 11-и и 12-и клас на шест бургаски гимназии ще „влязат в час с данъците“ и ще изслушат лекции на служителите от проходната агенция. Първият данъчен урок в Бургас беше изнесен в Професионалната гимназия по химични технологии „Акад. Н. Д. Зелинский”.

Уроците по данъчна грамотност са третата част от образователния проект на Агенцията „Влез в час с данъците“. Курсовете дават отговори и на въпросите „Кога декларираме доходите си“, „Как се възстановяват здравноосигурителните ми права при завръщане в България“ и други полезни теми за младите.

Всеки ученик, който се е регистрирал на сайта на инициативата, може да тества знанията си с няколко кратки въпроса след данъчния курс „Данъците в България“ и да се състезава за дрон. В рамките на кампанията данъчните ще раздадат 20 големи награди – дронове, електронни книги, портативни говорители или камери за екстремни спортове. Всяка събрана точка от верен отговор е шанс за печалба. Първият победител ще бъде изтеглен на лотариен принцип на 25 април. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега