Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Десетки се включиха в инициативата "Елха на доброто"

Десетки се включиха в инициативата "Елха на доброто"

Лакомства, храни, дрехи и играчки ще зарадват 10 дечица най-малкото, сред които е на 1 година, а най-голямото на 10.

Инициативата "Елха на доброто", организирана в Областнаадминистрация Бургас, събра десетки подаръци за деца в риск. Коледните изненадище бъдат при своите получатели за светлите християнски празниците.

Лакомства,храни, дрехи и играчки ще зарадват 10 дечица най-малкото, сред  които е на 1 година, а най-голямото на 10.Всички те са част от случаите, по които Областният координационен механизъм ереагирал през изминаващата година. Оказваната помощ се изразява винституционална подкрепа за семействата, предоставяне на хранителни продукти,дрехи, а често и в осигуряване на работа и подпомагане в търсене на жилище.

"Децата свързват Коледа с подаръци желани през цялатагодина, пишат писма и очакват желанията им да се сбъднат. Ние възрастните смедлъжни да сбъднем тази магия. Не бива да има дете останало без подарък. Благодаряна всички, които се отзоваха на призива ни и помогнаха", коментира заместник областният управител Севдалина Турманова, която е и ръководителна координационния механизъм за област Бургас.

В благородната инициатива се включиха редица организации,фирми, граждани и служители на администрацията, сред които женско сдружение„Самосъзнание“, Зонта клуб Бургас“, детска градина „Слънце“. С тяхна помощ за близо десет дни бяха събрани над 80 празнични пакета.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега