Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Деца със специални потребности твориха за Деня на хората с увреждания

Деца със специални потребности твориха за Деня на хората с увреждания

Деца от целодневни и обединени детски заведения и от училища на територията на Бургас и общините Айтос, Карнобат и Средец показаха своя талант и заложби по различен начин по случай 3 декември- Световен ден на хората с увреждания.

Деца от целодневни иобединени детски заведения и от училища на територията на Бургас и общинитеАйтос, Карнобат и Средец показаха своя талант и заложби по различен начин послучай 3 декември- Световен ден на хората с увреждания.

Инициативите сепроведоха под мотото „И аз творя“. В продължение на близо месец малчуганитетвориха апликации, коледни сурвачки, глинени фигурки, рисунки и други интереснинеща, с помощта на специалните педагози от Ресурсен център- Бургас. Децатапоказаха, че макар и различни, притежават талант и умения да творят. Техният потенциалсе развива, с помощта на ресурсни учители, психолози, логопеди, слухово-речевирехабилитатори, тифлопедагог.

По този начин малчуганите доказват пред себе си ипред обществото, че имат волята и потенциала да продължат да се развиват напреди нагоре. Само седмица преди Денятна хората с увреждания, слухово-речеви рехабилитатори от Ресурсен център-Бургас представиха в Пазарджик презентация на тема „И аз мога- помогнетеми  да успея“-един поглед задългогодишната работа на специалистите с децата със слухови икомуникативно-речеви проблеми, които са общо 46 на брой. Сред тях вече има истуденти в елитни университети в страната.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега