Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Децата на Бургас призовават: Помогнете ни да пораснем!

Децата на Бургас призовават: Помогнете ни да пораснем!

„Искам да порасна“ - с този призив деца от ОДЗ "Раковина" - Бургас, заедно с доброволци от БЧК, раздадоха балони и превантивни материали на участници в пътния трафик. Асистираха им служители на Пътна полиция, които спираха движението в двете платна на бул. "Христо Ботев".

„Искам да порасна“ - с този призивдеца от  ОДЗ "Раковина" - Бургас,  заедно с доброволци от БЧК, раздадоха балонии превантивни материали на участници в пътния трафик. Асистираха им служители на Пътна полиция, които спираха движението в двете платна на бул. "Христо Ботев".

Мероприятието  е част от редица инициативи за отбелязванена  Третата глобална седмица за пътнабезопасност на ООН, провеждана в цялата страна под мотото „Спаси живота надецата“. Лицена визитната картичка, която малчуганите раздаваха днес, е 11-годишната Елицаот гр. София, класирана на първо място в Националния конкурс „Победи опасносттана пътя и в превозното средство!“.

На гърба на картичката е посланието надецата: „Искам да порасна. За да пораснем ни е нужна помощта на възрастните.Необходим ни е вашият пример, който да следваме. Помогнете ни да пораснем“.

Вобласт Бургас седмицата ще бъде отбеляза на територията на всички общини средица инициативи: беседи, състезания, раздаване на материали, открити занятияпо пътна безопасност пред подрастващи и абитуриенти, специализирани полицейскиоперации по метода "широкообхватен контрол", литургия за здраве на децата - участници в пътния трафик.            

Областнатапрограма на събитията се провежда от Областна администрация Бургас, Общинскитеадминистрации, ОД на МВР, Регионален инспекторат по образование, БЧК.Кампанията срещна голяма подкрепа и от страна на местния бизнес, с помощта, накойто в Бургас са разлепени плакати с посланието на българските деца, а 2000визитни картички ще бъдат поставени в институциите

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега